Cum sfidează petrecăreţii pandemia. Nuntă, botez, stare civilă şi zi de naştere, oprite de poliţisti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aplicat mai multe amenzi administratorilor de restaurante
Poliţiştii au aplicat mai multe amenzi administratorilor de restaurante

O nuntă, un botez, o stare civilă şi o zi de naştere au fost întrerupte într-o singură seară de poliţiştii din Zalău, în urma unei sesizări venite prin apel la 112.

Poliţiştii din Zalău au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 18.30, de către un bărbat, cu privire faptul că în patru locaţii, din municipiu, au loc evenimente private.
În urma verificărilor făcute, oamenii legii au constatat că la un restaurant din ora are loc o stare civilă, cu participarea a 10 persoane. Administratorul societăţii şi organizatorul evenimentului au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

La un alt local, poliţiştii au oprit o nuntă, la care petreceau aproximativ 50 de persoane, aplicându-i o amendă de 2.000 de lei administratorului.

La cel de-al treilea restaurant, la sosirea echipelor de poliţie, erau în toi două petreceri, în săli diferite: un botez şi o zi de naştere, la fiecare fiind prezente circa 60 de persoane. Şi în acest caz administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar şeful de sală cu amendă în valoare 500 lei.

Poliţiştii au efectuat verificări şi la cea de-a patra locaţie, însă evenimentul sesizat nu s-a confirmat.

"Recomandăm în continuare tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale dispuse pentru prevenirea răspândirii noului virus şi să nu se expună la riscuri. Reamintim că în această perioadă evenimentele private (nunţi, botezuri, majorate, zile de naştere) sunt interzise", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Mai puteţi citi:

Nuntă cu musafiri nepoftiţi. Poliţiştii au stricat o petrecere cu aproape 400 de invitaţi

Captură uriaşă a poliţiştilor. Peste 7 tone de petarde şi artificii au fost confiscate VIDEO

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite