Cei trei bărbaţi aflaţi în maşina lovită de tren lângă Jibou, transferaţi la Cluj Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei bărbaţi care se aflau în maşina lovită de un tren personal la o trecere la nivel cu calea ferată de lângă oraşul sălăjean Jibou nu au stat la spitalul din Zalău decât pentru a fi stabilizaţi, ei fiind transferaţi, apoi, la clinici de specialitate din Cluj Napoca.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, un pacient de sex masculin, de 40 de ani, din Săvădisla, judeţul Cluj, diagnosticat cu politraumatism prin accident feroviar, investigat şi stabilizat în UPU, a fost transferat pentru tratament de specialitate la Clinica de Neurochirurgie Cluj Napoca. Un alt bărbat, de 39 de ani, din Cluj, diagnosticat cu politraumatism prin accident feroviar, a fost şi el investigat şi stabilizat în UPU, iar apoi transferat pentru tratament de specialitate la Clinica de Ortopedie Cluj Napoca. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 61 de ani, din Jibou, diagnosticat cu politraumatism prin accident feroviar, a fost investigat şi stabilizat în UPU, iar apoi transferat pentru tratament de specialitate la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj Napoca.
 

Citeşte şi Impact zdrobitor între o maşină şi un tren personal. Maşina a fost târâtă 200 de metri pe calea ferată

FOTO Prima zăpadă de anul acesta a făcut victime. Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit într-un cumplit accident rutier

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite