FOTO Prima zăpadă de anul acesta a făcut victime. Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit într-un cumplit accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în jurul orei 9.00 FOTO Adevărul
Accidentul a avut loc în jurul orei 9.00 FOTO Adevărul

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe DJ 108 A, între localităţile Jibou şi Someş Odorhei. Un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din localitatea sălăjeană Chechiş, Isaia G., a intrat sub o autoutilitară, în urma impactului murind pe loc atât şoferul, cât şi un pasager, Gheorghe R., 39 de ani, din Baia Mare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.00. Martorii spun că, înainte de impactul cu autoutilitara, maşina rula haotic, probabil din cauza vitezei neadaptate la carosabilul alunecos. Poliţiştii care au efectuat cercetările la faţă locului confirmă că şoferul, un bărbat de 59 de ani din Chechiş, comuna Bălan, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. Oamenii legii spun că la producerea accidentului a contribuit şi faptul că autoturismul era echipat cu anvelope de vară extrem de uzate.

În urma accidentului, şoferul şi pasagerul de pe bancheta din spate au murit pe loc. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, Emil S., de 44 de ani, din Zalău, a scăpat doar cu câteva răni, fiind transportat cu o ambulanţă la spitalul din Zalău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş, pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, fiind în curs de investigare medicală.

Citeşte şi Accident mortal: un tânăr a murit pe loc, alţi doi - grav răniţi

FOTO UPDATE Accidentul de la Penny Market, mortal. Femeia lovită pe trotuar a murit la spital

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite