Ce soluţie au găsit liberalii după ce au pierdut fotoliul de prefect în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ţurcaş va fi subprefect, iar Dari Toma, prefect FOTO Facebook.com
Virgil Ţurcaş va fi subprefect, iar Dari Toma, prefect FOTO Facebook.com

Actualul prefect de Sălaj îşi pierde funcţia, după ce UDMR a obţinut în urma negocierilor din coaliţie, postul de reprezentant al Guvernului în judeţ.

Prefectul Virgil Ţurcaş este propunerea liberalilor sălăjeni pentru funcţia de subprefect, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii politice. Decizia vine în condiţiile în care, în urma negocierilor purtate în coaliţia de guvernare, postul de prefect a revenit celor de la UDMR, cele două scaune de subprefect urmând să fie împărţite între PNL şi USR-PLUS.

"Conducerea naţională a PNL va valida şi nominaliza propunerea filialei PNL Sălaj pentru funcţia de subprefect al judeţului, în persoana lui Virgil Ţurcaş, actualul prefect", a precizat sursa citată.

În vârstă de 50 de ani, Virgil Ţurcaş a devenit prefect în decembrie 2019, anterior numirii fiind şef al Serviciului Controale pe Teren şi Inspecţii din cadrul Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Sălaj. El a fost prefect, însă doar pentru câteva luni, în 2000, în perioada în care premier era Mugur Isărescu.

Ţurcaş va prelua fotoliul subprefectului Romeo Sîrca, acesta urmând să revină la AJOFM Sălaj, pe funcţia de consilier superior la Compartimentul Monitorizare Proiecte.

Mai puteţi citi:

PNL, USR-PLUS şi UDMR şi-au împărţit Prefectura Sălaj. Cine a câştigat în judeţul ministrului de Interne

Prefect nou în Sălaj. Cine este şi când va depune jurământul

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite