Bunic şi nepot, victime încarcerate după un teribil accident. Unul dintre ei a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani a murit, iar un minor de 9 ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs joi dimineaţa, după o manevră imprudentă.

Un grav accident de circulaţie, soldat cu un mort şi un rănit grav, a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 9, pe DJ 108A, la ieşirea din localitatea Agrij spre Păuşa.

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 60 de ani, în timp ce circula pe sectorul de drum amintit, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, de un bărbat de 30 de ani.
În urma impactului, bărbatul de 60 de ani şi nepotul acestuia, în vârstă de 9 ani, pasager în autoturism, au rămas încarceraţi, pentru scoaterea acestora din fiarele contorsionale fiind nevoie de intervenţia pompierilor. "Şoferul autoturismului a fost descarcerat, însă din nefericire acesta a fost găsit decedat", ne-a declarat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj. Minorul a suferit răni multiple, fiind transportat de un echipaj al Ambulanţei la Urgenţa Spitalului Judeţean Zalău.
Conducătorul celeilalte maşini implicate în accident a scăpat nevătămat.

Mai puteţi citi:

Manevră fatală. Un mort şi doi răniţi într-un grav accident pe DN 1H

Un adolescent a murit şi patru sunt răniţi, după ce un „şofer“ minor a intrat cu maşina într-un cap de pod

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite