Viitoare mireasă, şantajată cu poze nud înainte de nuntă. „Bani sau sex“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Buzatu FOTO vremeanoua.ro
Gabriel Buzatu FOTO vremeanoua.ro

Un bărbat dintr-o localitate vasluiană a intrat în posesia mai multor poze nud ale unei fete care erau destinate logodnicului său şi s-a gândit să profite la maxim de situaţie. I-a cerut tinerei fie să îi dea bani, fie să îi plătească ”în natură”. Fata a anunţat Poliţia, iar bărbatul a fost condamnat.

Judecătoria Bârlad a pronunţat pe 17 noiembrie sentinţa în cazul lui Cătălin Gabriel Buzatu, un localnic din satul Siliştea, comuna vasluiană Iana. Bărbatul a primit un an de închisoare pentru act sexual cu un minor. Dar instanţa a contopit pedeapsa cu o altă sancţiune penală, de 2 ani şi 10 luni de închisoare aplicată pentru şantaj, urmând ca bărbatul să execute 3 ani şi 2 luni de închisoare. În plus, individul a fost obligat să îi plătească fetei daune morale de 10.000 de lei. Decizia instanţei nu este definitivă.

Palmaresul lui Buzatu

Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut în 2017, când fata care avea atunci 14 ani a fost convinsă de Buzatu să întreţină relaţii sexuale. Bărbatul a profitat de faptul că mama adolescentei era plecată în străinătate şi a fost surprins chiar în timpul actului, de poliţişti şi reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Protecţia Drepturilor Copilului Vaslui.

Bărbatul a ajuns cunoscut în sat pentru o altă ispravă comisă în 2019. O tânără a povestit pentru Vremea Nouă că, în cursul lunii ianuarie 2019, după sărbători, logodnicul ei, care era în Italia, i-a cerut câteva fotografii cu ea nud.

Cum cei doi tineri urmeau să se căsătorească în curând, fata a făcut câteva fotografii si, din greşeală, în loc să i le trimitã logodnicului, le-a expediat unei prietene foarte bune. Aceasta i-a promis cã le va şterge, dar nu s-a ţinut de cuvânt, iar contul ei de Facebook a fost spart de o altă fată din comună, care a luat pozele viitoarei mirese si i le-a dat lui Gabriel Buzatu.

Bărbatul s-a gândit să profite la maximum de situaţie. Şi-a fãcut un cont fals pe Facebook şi a încercat să o şantajeze pe fata de 19 ani, cerându-i 200 de euro sau să meargă cu el la un hotel din Bârlad şi să facă sex. În caz contrar, a ameninţat-o că va publica pozele compromiţătoare pe Facebook. Tânăra nu s-a lăsat intimidată şi l-a reclamat la Poliţie pe şantajist, iar dosarul a fost preluat ulterior de DIICOT.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Viaţa secretă a unui prosper om de afaceri. Procurorii îl acuză de proxenetism, cămătărie şi şantaj

Şantaj sexual cu repetiţie, făcut de un tânăr de 19 ani. O adolescentă şi o femeie, victime ale escrocului

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri