Un adolescent s-a accidentat grav după ce a intrat în furca unui tractor pentru că era cu ochii în telefon

0
Publicat:

Incidentul a avut loc în localitatea Șuletea, județul Vaslui. Băiatul, în vârstă de 17 ani, se plimba prin curtea casei în timp ce se uita în telefon, iar pe fondul neatenției s-a lovit de furca unui tractor și a suferit răni grave.

Adolescentul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul
Adolescentul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital luni, 22 august, în stare gravă, cu răni penetrante la nivelul toracelui, după ce s-a lovit de furcile unui tractor pe care nu l-a văzut pentru că se uita în telefon. Incidentul a avut loc în localitatea Șuletea, județul Vaslui.

„A suferit o plagă penetrantă toracică cu o furcă de la un tractor. Nu a fost atent, se uita în telefon și s-a lovit frontal de un tractor din curte ce avea trei furci în partea din față”, spun reprezentanții Ambulanței Vaslui, potrivit stiriest.ro.

Copilul a fost găsit de medicii de la Ambulanța Vaslui conștient și coerent, având o plagă toracică profundă la nivelul sternului și dureri foarte mari.

Băiatul a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat apoi la Spitalul din Bârlad.

Accidente stupide

Alte două accidente stupide au avut loc în 2021 și în iunie 2022. În acest ultim caz. două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard din beton, în contextul în care şoferul a vrut să evite un câine și a pierdut controlul direcției.

Accidentul a avut loc pe 25 iunie 2022, pe drumul judeţean dintre Novaci şi Bumbeştiu Jiu.

Pe 21 mai 2021, un bărbat şi două femei au fost rănite la Roman, după ce o şoferiţă în vârstă de 60 de ani ar fi încurcat pedala de frână cu acceleraţia la ieşirea dintr-o parcare, intrând cu maşina în pietoni. Alte trei maşini au fost avariate.

Potrivit IPJ Neamţ, femeia de 60 de ani din Roman, în timp ce efectua manevra de ieşire dintr-o parcare fără a se asigura, a surprins şi accidentat trei persoane şi a avariat alte trei autoturisme. Martori ai accidentului spun că femeia de la volan ar fi încurcat pedalele la ieşirea din parcare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite