Tupeu de hoţ: fură haine cu tot cu manechin dintr-un magazin în plină zi VIDEO

0
0
Momentul în care hoţul pleacă cu manechinul din magazin FOTO captură video
Momentul în care hoţul pleacă cu manechinul din magazin FOTO captură video

O scenă ireală s-a petrecut la Bârlad, unde un hoţ, ziua în amiaza mare, a furat haine dintr-un magazin cu tot cu manechin. Patronul magazinului a făcut publice imaginile şi a făcut un apel către cei care îl cunosc pe individ să se adreseze Poliţiei.

Tânărul, cu un tupeu ieşit din comun, observă că nu este nimeni în magazin, se plimbă pe lângă manechin, îl trage uşor, priveşte în toate direcţiile apoi îl ia şi fuge. Patronul magazinului a vizionat imaginile înregistrate de camera de supraveghere şi face un apel către cei care îl cunosc pe individ să anunţe Poliţia.

Camera de supraveghere a magazinului îl surprind pe individ pe 2 septembrie, la ora 9.36, când trecea prin faţa uşii, aparent, ca un cetăţean obişnuit. Văzând că uşa magazinului este deschisă şi, aproape de ea, se afla un manechin îmbrăcat cu o pereche de pantaloni galbeni, dar şi cu o poşetă peste ei, brusc se întoarce din drum, se strecoară uşor în interior şi pleacă cu manechinul. 

Nu pare a avea nici o grijă, nicio o tresărire că l-ar putea vedea cineva, dat fiind faptul că este vorba de strada principală, dar şi de o oră la care este multă lume pe stradă  Patronul magazinului a decis să facă public totul, punând înregistrările de pe camera de supraveghere pe contul său de socializare.

“Hoţ… la drumul mare (magazin GRANADA Bârlad- zona Stadion) dimineaţă ora 09:36… Deşi era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcţionat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaşte cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi , mâine nu se ştie cine… poţi fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului GRANADA. Apropo: Îl cunoaşte cineva??

   

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Studente din Cluj, fascinate de furtul din mall prin metoda „furculiţa”. Cum au fost prinse şi ce pedepse au primit

Metoda „ziarul”, ultima modalitate de furt pe litoral. Cum funcţionează

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite