Trezorierul PSD s-a spânzurat în sediul partidului de la Bârlad. A lăsat un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat în incinta sediului local al partidului, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

Dumitru Țăranu s-a spânzurat în sediul PSD
Dumitru Țăranu s-a spânzurat în sediul PSD

 Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, deţinuse funcţia de trezorier, iar în prezent era preşedinte al organizaţiei de pensionari, potrivit unor surse din cadrul partidului.

"Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio. Potrivit publicației Vremea nouă, Dumitru Țăranu a lăsat un bilet de adio în care explică că a recurs la acest gest pe fondul neînțelegerilor cu partenera. Țăranu părăsire căminul conjugal de câțiva ani și avea o nouă relație cu o colegă de partid. Vineri seară, a plecat de acasă după o ceartă puternică. 

Dumitru Țăranu a fost maistru militar. După retragerea din activitatea militară, acesta s-a dedicat politicii, înscriindu-se în PSD.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite