Pesediştii din Bârlad se „mândresc“ cu sărăcia rurală: Zone de civilizaţie rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook /PSD Bârlad
FOTO Facebook /PSD Bârlad

Membrii Organizaţiei Municipale PSD Bârlad au condus un eveniment de campanie în comuna Vinderei, judeţul Vaslui, acolo unde lideri social-democraţi s-au fotografiat cu mai mulţi localnici, printre care şi copii. Într-un mesaj pe Facebook, social-democraţii prezintă sărăcia rurală ca pe o zonă de „civilizaţie rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară, dar aproape uitată de noi”.

Liderul organizaţiei PSD Bârlad, Adrian Solomon, este cel care a condus echipa social-democraţilor în Vinderei, şi care, la un moment dat, s-a fotografiat cu doi copii din comună.

„România are ceea ce alte ţări au pierdut demult: zone vaste de civilizaţie rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară, dar aproape uitată de noi! Astăzi în comuna Vinderei am întâlnit oameni simpli şi frumoşi, cu poveşti de viaţă ce merită spuse mai departe”, au scris social-democraţii pe Facebook.

psd barlad se fotografiaza cu copii saraci foto facebook

FOTO Facebook


FOTO Facebook

PSD Barlad in Vinerei foto facebook


FOTO Facebook

PSD Barlad in Vinerei foto facebook


FOTO Facebook

PSD Barlad in Vinerei foto facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite