Tânără din Vaslui, aproape mutilată de iubitul care o obliga să se prostitueze în Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 32 ani din Vaslui a fost trimis în judecată de procurorii Biroului Teritorial Vaslui al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane, fiind acuzat că şi-a exploatat sexual iubita.

Alex Mandache, zis «Băetu», este din Vaslui, dar din anul 2007 se află în Anglia, unde lucrează la o firmă de construcţii şi susţine că, din 2012, urmează cursurile Universităţii «St. Patrick» din Londra. În acelaşi an, a revenit la Vaslui, unde a cunoscut o tânără cu care a început o relaţie de prietenie.
În iunie 2013, spun anchetatorii, Mandache, promiţându-i că se vor căsători după ce vor reuşi să strângă nişte bani, a reuşit să o convingă pe fată să îl însoţească în Londra, numai că, odată ajunsă la destinaţie, aceasta a fost forţată să practice prostituţia. Bărbatul i-a dat exemplul altei tinere din Vaslui, Angelica Cucoş, aflată în Londra tot împreună cu un iubit, care a reuşit să-şi cumpere o casă şi o maşină din practicarea prostituţiei. De altfel, cu ajutorul respectivei, Mandache a realizat un set de fotografii cu iubita îmbrăcată sumar sau nud, pe care le-a postat pe un site de escorte, sub numelele Tamy.
Astfel, noaptea, Tamy practica prostituţia în diverse locaţii din Londra, iar dimineaţa, când ajungea la domiciliu, îi preda toţi banii iubitului. Când nu avea suficienţi clienţi încât să câştige cât ar fi vrut “iubitul”, vasluianca era bătută.
Ultima corecţie aplicată avea însă să o lase pe tânără cu sechele grave. Nemulţumit că într-o noapte nu a avut niciun client, Mandache a lovit-o cu atâta putere, încât i-a spart timpanul la o ureche, fata având nevoie de 12-13 zile de îngrijiri medicale. Speriată că nu mai aude, fata a cerut ajutorul rudelor, care au trimis după ea, la Londra, un prieten de familie care se afla în Germania.
Pe parcursul cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, Alex Mandache a negat că şi-ar fi obligat iubita să practice prostituţia, recunoscând doar că a avut o relaţie cu aceasta. Tânăra s-a constituit parte civilă în cauză, solicitând despăgubiri morale în cuantum de 10.000 de lei.

Citeşte şi:

 Cum a fost salvată bârlădeanca racolată pe Facebook şi obligată să se prostitueze în Germania

Interlopul vasluian suspectat că desfăşura afaceri ilegale cu şoferul fostului consul de la Milano, trimis în judecată pentru trafic de persoane

Fotbalistul Paul Papp, martor în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite