Soţia doctorului Octavian Marcu, chirurgul cercetat în dispariţia minorei de 16 ani, şi-a dat demisia din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neurologia nu are şef de secţie
Neurologia nu are şef de secţie

Dr. Dana Marcu, apreciat medic neurolog, şi-a dat demisia din funcţia de şef secţie Neurologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad

Decizia dr. Dana Marcu de a ceda funcţia de conducere a fost luată imediat după ce procurorii criminalişti au dispus refacerea anchetei în care dr. Ocatavian Marcu, soţul ei, este cercetat în dosarul dispariţiei Elenei Mortaş (16 ani), fostă pacientă şi amantă a chirurgului.

“Doamna doctor Marcu şi-a prezentat demisia pe data de 15 octombrie, invocând motive personale. În urma discuţiilor conducerii spitalului cu medicii din secţie, nimeni nu a dorit să-şi asume responsabilitatea preluării şefiei cu interimat, astfel că a fost preluată de doamna doctor Daniş. Încă se poartă discuţii cu medicii din secţie pentru a convinge pe cineva să accepte, urmând să fie organizat şi un concurs”, a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

Secţia Neurologie din cadrul spitalului bârlădean are mai mulţi medici, majoritatea tineri: Geanina Timofte, Adriana Matei, Iulia Storoşciuc şi Viorel Huzum.

Dosarul în care este implicat doctorul Octravian Marcu a fost redeschis luna trecută, la cererea părinţilor minorei dispărute în martie 2013.

Citeşte şi:

FOTO Un reputat medic bârlădean şi-a transformat o pacientă de 16 ani în amantă, fiind suspectat că a omorât-o. Procurorii au închis ancheta!

Medicul Octavian Marcu, suspectat de uciderea unei adolescente, exclus oficial din Partidul Democrat Liberal

Recompensă de 2.ooo de euro pentru adolescenta dispărută în cazul medicului bârlădean Octavian Marcu

Adolescentă fugită de acasă de dorul surorii dispărute în urmă cu un an. Copila nu mai suporta să dea ochii cu doctorul implicat în dispariţia surorii

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite