Tânăr din Odaia Bursucani, înjunghiat de trei fraţi cu un ciob de sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înjunghiat cu un ciob de sticlă FOTO Adevărul
Înjunghiat cu un ciob de sticlă FOTO Adevărul

Victima, un tânăr de 19 ani, a fost suspus unei intervenţii chirurgicale după ce a fost tăiat cu un ciob de sticlă în zona intersacpulară.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara într-un bist din localitatea vasluiană Odaia Bursucani, comuna Griviţa. Tânărul de 19 ani şi un prieten al acestuia au avut altercaţii verbale şi fizice în cursul zilei cu un cetăţean din localitate. Seara, în jurul orei 19.00, s-au întâlnit într-un birt sătesc cu trei fraţi, rude ale tânărului agresat. S-au luat la ceartă, apoi l-a bătaie. Unul din cei trei fraţi, de 25 de ani, a folosit un ciob de sticlă pe post de armă şi i-a aplicat mai multe lovituri.

Victima a fost dusă la spitalul bârlădean şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. A rămas internat şi este în stare stabilă. “Au fost aduşi cu ambulanţa la spital trei tineri implicaţi în altercaţie. Doi dintre ei prezentau contuzii, celălalt prezenta plăgi înjunghiat în regiunea doirsală, mai precis în zona interscapulară”, a precizat Adrian Gheorghiu, asistent medical statistician.

Postul de Poliţie din comuna Griviţa fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, încadrarea exactă a faptei urmând să se facă în funcţie de numărul zilelor de îngrijir medicale.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite