Medicul Octavian Marcu, suspectat de uciderea unei adolescente, exclus oficial din Partidul Democrat Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Octavian Marcu va pierde ;i func'ia de consilier local FOTO:adevarul
Medicul Octavian Marcu va pierde ;i func'ia de consilier local FOTO:adevarul

Anuunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, chiar de preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Democrat Liberal, senatorul Dan Marian.

Potrivit lui Dan Marian, decizia ca medicul Marcu să fie exclus din Partidul Democrat Liberal (PDL) i-a aparţinut chiar lui şi, deşi l-a somat pe acesta din urmă să îşi dea demisia, doctorul a refuzat să renunţe la politică.

„Domnul Octavian Marcu, căruia eu personal i-am cerut să se retragă din toate funcţiile din partid, nu a înţeles mesajul. Prin urmare, el a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean al partidului. Săptămâna viitoare va fi exclus şi din Organizaţia Municipală Bârlad a PDL, acolo unde încă mai este membru. Tot săptămâna viitoare vom decide şi cine va fi înlocuitorul său în funcţia de consilier local“, a declarat senatorul Dan Marian. 

Medicul chirurg Octavian Marcu este principalul suspect în cazul dispariţiei Adrianei Elenei Motas, o adolescentă în vârstă de 16 ani, văzută ultima oară pe 5 martie anul acesta. Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui au efectuat, pe data de 13 iulie 2013, percheziţii pe raza municipiului Bârlad, în căutarea tinerei originară din comuna vasluiană Ciocani.  Deşi există şi un dosar penal deschis pe numele său pentru săvârşirea infracţiunii de omor, fără o probă directă care să demonstreze că fata nu mai este în viaţă, chirurgul nu poate fi deocamdată învinuit de crimă, ci doar de act sexual cu un minor pentru că s-a folosit de calitatea de medic pentru a întreţine relaţii sexuale cu o pacientă. 

Citeşte şi:

Medicul Octavian Marcu, cercetat pentru dispariţia unei adolescente de 16 ani, a revenit mai repede din concediu

Chirurgul Octavian Marcu, suspectat de omor în cazul unei minore dispărute în martie, nu mai este dorit în PDL

Conducerea Spitalului din Bârlad despre ancheta asupra medicului Marcu: „Nu ştim dacă e labil psihic, cert este că e unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite