Reținută după ce a sărit la bătaie la polițiști. Aceștia tocmai îl încătușau pe iubitul care o bătuse

0
0

O femeie și un bărbat în vârstă de 50 de ani au fost reținuți în Bârlad după ce au făcut scandal și au amenințat cu bătaia trei polițiști, iar doi dintre aceștia au fost loviți.

Tânăra de 39 de ani a fost reținută de polițiști FOTO arhivă Adevărul
Tânăra de 39 de ani a fost reținută de polițiști FOTO arhivă Adevărul

În noaptea de 30 spre 31 august 2022, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112,  cu privire la producerea unui scandal între un bărbat și o femeie, în zona unui spațiu comercial de pe strada Hotin, municipiul Bârlad, județul Vaslui, pe fondul consumului de alcool în cantități foarte mari, după cum au recunoscut făptuitorii ulterior.

„Bărbatul de 50 ani se manifesta violent și ar fi agresat persoana care îl însoțea, o femeie de 39 de ani (concubina acestuia), din Bârlad, și ar fi aruncat ulterior cu pietre către aceasta. Totodată, ar fi încercat să lovească și ar fi aruncat cu pietre și în direcția altor martori care se aflau în zonă și care ar fi încercat să intervină între cei doi”, au stabilit anchetatorii.

Acțiunile violente ale bărbatului au fost întrerupte de echipajele de poliție din cadrul Poliției municipiului Bârlad sosite la fața locului. Oamenii legii l-au imobilizat și încătușat pe un bărbat violent și l-au condus la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru dispunerea măsurilor legale.

Întrucât în momentul sosirii polițiștilor, femeia de 39 de ani făcea scandal și înjura, încercând astfel să oprească imobilizarea bărbatului, aceasta a fost, la rândul său, imobilizată și încătușată, fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Bârlad în vederea continuării cercetării. 

Chiar și încătușat, bărbatul a continuat să amenințe cu bătaia trei polițiști și chiar i-a lovit pe doi dintre aceștia. Din fericire rănile nu au fost unele grave, însă nici de neglijat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a preluat cercetările în acest caz sub suspiciunea comiterii infracțiunii de ultraj. Martorii loviți de pietre au preferat, însă, să nu se constituie părți vătămate.

„În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză), și a probatoriului administrat, la data de 21 septembrie 2022, bărbatul cercetat a fost reținut pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Ulterior, față de bărbatul de 50 de ani, Judecătoria Bârlad a încuviințat solicitarea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite