Profesoară la păcănele: înjură şi cere ajutor divinităţii ca să câştige. Anchetă a Inspectoratului Şcolar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Pe o filmare realizată cu o cameră ascunsă într-o sală de jocuri se vede cum cadrul didactic îşi pierde total controlul şi începe să înjure după ce a pierdut mii de lei la „păcănele”. Conducerea şcolii unde predă s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă în acest caz.

O profesoară de biologie din Bârlad i-a lăsat mască pe toţi cunoscuţii ei după ce pe reţelele de socializare circulă de câteva zile o înregistrare video, în care aceasta se manifestă într-o manieră bizară, considerată de mulţi ca fiind nepotrivită pentru un cadru didactic.

Dascălul a fost filmat pe ascuns când joacă la „păcănele” şi pentru că pierde, trece de la o extremă la alta. Mai întâi, înjură ca la uşa cortului, apoi cere ajutor divinităţii ca să îşi recupereze banii pierduţi.

„În D… ma.., dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viaţă. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne?”, sunt doar câteva dintre ieşirile profesoarei.

„Asta e doamna mea de bio, nu glumesc”

Dascălul a fost recunoscut pe Facebook şi criticat de foştii săi elevi.

 „Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”, „Nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”, „Doamna asta a fost profa mea de biologie şi chimie în a VIII-a”, au scris pe reţeaua de socializare câţiva dintre foştii şi actualii elevi ai profesoarei.

Câteva persoane i-au luat apărarea cadrului didactic pentru că au trecut prin dependenţa de care suferă acum aceasta.

„Am trecut şi eu prin asta de multe ori şi nu e de râs, credeţi-mă! Eu m-am lăsat de ele cu multă ambiţie şi voinţă, dar este tragic! Feriţi-vă de păcănele”, „Nu e de râs, jocurile de noroc distrug vieţi, din păcate”, au scris câteva dintre acestea.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi şcoala unde predă profesoara de biologie s-au autosesizat în acest caz şi au convocat Comisia de Etică şi Disciplină, scrie Vremea Nouă.  

În paralel, cadrul didactic va fi verificat şi de un medic de medicina muncii pentru a se stabili dacă mai este apt să predea în învăţământ şi dacă are nevoie de ajutor specializat pentru a scăpa de dependenţa de jocuri de noroc.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Mesajul de adio al unui dependent de păcănele: „Când te saturi cu adevărat, nu mai avertizezi...“

Sinucidere în noaptea de Revelion. Viciul cumplit care a împins un tânăr de 20 ani la gestul extrem

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite