Tânăr cercetat penal pentru că a reclamat un furt imaginar după ce a pierdut banii firmei la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr din Brăila este anchetat pentru delapidare, în contextul în care a depus o plângere la Poliţie, susţinând că i s-au furat mii de lei din torpedoul autoutilitarei pe care o conducea. Poliţiştii au descoperit că, de fapt, acesta pierduse toţi banii la jocuri de noroc.

Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată, prin plângere scrisă, de un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Brăila, despre faptul că, în ziua de 22.02.2022, persoane necunoscute i-ar fi sustras din torpedoul autoutilitarei, parcate pe raza municipiului Galaţi, suma de aproximativ 7 000 de lei.

”Poliţiştii au stabilit că tânărul lucrează ca distribuitor de produse alimentare la o societate comercială din municipiul Buzău, iar sesizarea acestuia nu se confirmă, fiind făcută pentru a justifica lipsa din gestiune a banilor proveniţi din încasări şi pe care i-ar fi pierdut la jocuri de noroc electronice”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat şi, în acelaşi timp, este cercetat pentru delapidare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Record de furturi comise de un adolescent. A spart mai multe restaurante, o autorulotă şi un apartament

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite