Sinucidere în noaptea de Revelion. Viciul cumplit care a împins un tânăr de 20 ani la gestul extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr din Bihor şi-a luat viaţa pentru că apropiaţii refuzau să-i mai dea bani pentru păcănele.
Un tânăr din Bihor şi-a luat viaţa pentru că apropiaţii refuzau să-i mai dea bani pentru păcănele.

Dependenţa de jocuri de noroc provoacă tragedii. Un tânăr din Bihor, împătimit al păcănelelor, s-a sinucis chiar în noaptea de Anul Nou, poliţiştii declanşând o anchetă în caz.

Victima, un bihorean în vârstă de 20 ani din comuna Tămăşeu, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei de rudele sale, chiar înainte de intrarea în Anul Nou iar medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului n-au mai reuşit să-l salveze, fiind obligaţi să-i declare decesul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a declarat, sâmbătă, că tragedia a fost semnalată poliţiştilor vineri seara la ora 23.20. 

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, în cauză nu există suspiciunea că tânărul ar fi fost victima vreunei infracţiuni", a explicat comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unor surse locale, tânărul ar fi fost dependent de jocuri de noroc şi ar fi ameninţat în mai multe rânduri că îşi va lua viaţa atunci când familia refuza să-i dea bani pentru a juca. 

Vă recomandăm şi: 

O româncă i-a luat minţile unui italian. Îndrăgostit lulea, el i-a virat 132.000 euro să-i ajute familia. „I-am jucat la păcănele“

Cine sunt bărbaţii, tată şi fiu, împuşcaţi de poliţişti după un scandal. „A pierdut banii la păcănele” 

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite