Poliţistul Godină, despre cazul femeii care i-a smuls testiculele soţului: „Florăriile sunt goale. Speculanţii au profitat de ocazie şi vând chiloţi de tablă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean Marian Godină a revenit cu o postare amuzantă pe Facebook, despre cazul femeii din Vaslui care, într-un acces de furie, a smuls testiculele soţului de 8 Martie, bărbatul declarând cadrelor medicale să soţia s-a supărat pentru că nu i-a oferit flori.

Marian Godină explică în stilul-i caracteristic urmările incidentului petrecut pe 8 Martie la Vaslui. Postarea poliţistului plin de umor a a adunat deja mii de vizualizării pe Facebook. 

”După apariţia ştirii despre femeia din judeţul Vaslui care i-a tăiat un testicul soţului pentru că acesta nu i-a adus nici măcar o floare de 8 Martie, florăriile din judeţ au rămas goale. Oamenii au format cozi de câţiva kilometri în aşteptarea camioanelor cu flori comandate din Olanda.

-"Nu ştiu cât face camionul din Olanda, am auzit că e departe, undeva dincolo de Bacău, dar eu de aici nu plec acasă fără flori" a declarat Eunuc Florescu, ţinându-se cu mâinile de zona genitală.


-"La noi nu prea se vând flori, aşa că am fost luaţi prin surprindere de aşa cerere. Stocul de trei lalele, pe care îl aveam, s-a epuizat imediat. Mai aveam în depozit nişte ghiocei, dar p-ăia i-am băgat la cazan când a apărut pe net o reţetă nouă de ţuică. Cine se aştepta ca de 8 martie să se cumpere flori?" a declarat, profund uimit, patronul unei florării.
Unii speculanţi au profitat de ocazie şi vând acum chiloţi din tablă, de diferite mărimi. Ei afirmă că aceştia rezistă la lovituri de cuţit, chiar şi de topor”, scrie poliţistul Godină pe Facebook.

Reamintin, un bărbat de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomireşti, a ajuns pe 8 martie la spitalul din Vaslui, prezentând plăgi în zona genitală.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu o plagă la nivelul scrotului, având testiculele exteriorizate, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este în prezent stabilă.

Mai puteţi citi:

Caz halucinant la Vaslui. O femeie a încercat să-i taie penisul soţului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie

Ce se întâmplă dacă cineva te şicanează în trafic? Îţi spune poliţistul pamfletar Marian Godină

Poliţistul plin de umor revine cu o postare care te face să râzi cu lacrimi: "Pepenaşii meeeei! Munculiţa meaaaa!". Un accident demn de cascadorii râsului

Poliţistul umorist revine pe Facebook: „Să vii la Tamponări şi să spui că ai condus un Audi CIU 7, asta înseamnă să fii mafiot“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite