O maşină de poliţie a fost acroşată de un tren în judeţul Vaslui. Poliţistul de la volan nu a păstrat distanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiaza în jurul orelor 15,00 un tren marfar care circula pe relaţia Murgeni - Zorleni, la trecerea la nivel cu calea ferată aflată în localitatea Floreni, suburbie a oraşului Murgeni, a acroşat un autovehicul aparţinând Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  (IPJ) Vaslui.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene a rezultat faptul că ma volanul maşinii se afla un tânăr de 25 ani, lucrător în cadrul Poliţiei oraşului Murgeni, conducea un autovehicul de serviciu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simpla fara bariere a redus viteza, însă nu a oprit în condiţii de siguranţă. Autovehiculul a fost acroşat de locomotivă, a fost împins pe partea carosabilă aproximativ 3 m, iar apoi s-a răsturnat. În autovehicul se mai afla un poliţist, în vârstă de 24 ani, care îşi desfăşoară activitatea la Poliţia oraşului Murgeni. Cei doi au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui şi transportaţi la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad pentru investigaţii medicale.
“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulaţie.”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeşte şi:

 Patru gălăţeni au murit după ce o Dacia Logan a fost spulberată de un tren, la ieşirea din Vaslui

Doi moldoveni au murit la Vaslui, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite