O femeie din Vaslui s-a sinucis după o discuție bizară cu partenerul de viață. Avea trei copii, dar nu a mai contat

0
Publicat:

Femeia și-a pus capăt zilelor pentru că un consătean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat să sune la 112 și a încercat să o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanță extrem de toxică, folosită pentru deparazitarea animalelor.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă pentru autopsie FOTO arhivă Adevărul
Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă pentru autopsie FOTO arhivă Adevărul

O femeie de 50 de ani din comuna Tăcuta, județul Vaslui, s-a sinucis după o discuție mai aprinsă cu concubinul ei.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 23 martie 2024, când Cornelia, mamă a trei copii majori, a mers la un magazin din sat. Aici s-a întâlnit cu un consătean și acesta a început să îi vorbească urât, să o înjure și să o amenințe.

De față la întreaga scenă era și proprietarul magazinului, dar, conform martorilor, acesta nu a intervenit deloc pentru a aplana conflictul.

Supărată, femeia a mers acasă și i-a cerut concubinului și unuia dintre fiii săi să sune la poliție pentru a reclama agresivitatea consăteanului. În loc să facă ceea ce i-a cerut consoarta, bărbatul a încercat să o calmeze și a refuzat să sune la 112.

Crezând că familia nu îi acordă suportul emoțional de care are nevoie, femeia a ales să-și pună capăt zilelor. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, a ingerat tomoxan, o substanță extrem de toxică folosită pentru deparazitarea animalelor.

„Am înțeles că s-a certat cu un bărbat, nu știu exact cine este acesta și că el ar fi înjurat-o și amenințat-o. A mers acasă și i-a cerut concubinului să sune la poliție, dar acesta nu a ascultat-o și a încercat să o împace. Apoi s-a întâmplat nenorocirea. Păcat! Era o femeie la locul ei, muncitoare și gospodină. A crescut trei copii. Cel mai mic are acum 19 ani și fata cea mai mare cred că 27 de ani. A simțit că nici măcar cei apropiați, familia, nu îi sunt alături și a ales să bea tomoxan. A fost chemată ambulanța la fața locului. Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, apoi au plecat cu ea spre spital. Mirosul de tomoxan din ambulanță era atât de puternic, încât mașina a plecat cu ușile deschise. Am înțeles că a mai trăit până la Codăești, apoi nu a mai rezistat”, spun consătenii Corneliei, potrivit Vremea Nouă.

Polițiștii anchetează cazul

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor vasluieni, care au deschis dosar penal.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați cu privire la decesul unei femei, în vârstă de 50 de ani, din comuna Tăcuta, județul Vaslui. În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în aceeași zi, femeia s-ar fi certat cu concubinul acesteia și ar fi ingerat substanțe ce urmează a fi stabilite, fiind ulterior găsită inconștientă în locuință de către fiul său, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate“, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru a fi autopsiat medico-legal, în vederea stabilirii cauzei decesului.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii și dispunerea măsurilor legale”, au menționat polițiștii. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite