Fată cu handicap, violată de tatăl ei, la Vaslui. Mama încearcă să-i găsească scuze soțului

0
Publicat:

Fata de 20 de ani, cu un anumit grad de handicap, crescuse într-o familie de asistenți maternali, dar se întorsese de câteva luni în familia naturală. Tânăra le-a povestit profesorilor de la școala unde învață că tatăl ei a violat-o de mai multe ori.

Fata de 20 de ani a fost violată de maiu multe ori de tatăl ei FOTO arhivă Adevărul
Fata de 20 de ani a fost violată de maiu multe ori de tatăl ei FOTO arhivă Adevărul

Abuzurile sexuale la care a fost supusă tânăra de 20 de ani au ieșit la iveală în urmă cu o lună, când fata, care învăța în clasa a IX-a la o școală specială, le-a povestit cadrelor didactice că tatăl ei a violat-o de mai multe ori, acasă.

Profesorii au sunat la 112, iar polițiștii au demarat o anchetă. Pentru că abuzul s-a confirmat, individul de 46 de ani a fost arestat. Un apropiat al familiei a confirmat spusele tinerei.

 „A băut niște rachiu, a venit acasă și s-a pus în pat, acolo. Și când a văzut-o, a zis că i-a dat o palmă”, a declarat o femeie, potrivit ProTv.

Chiar și după cele întâmplate, mama fetei încearcă să-i găsească scuze soțului ei, cu toate că bărbatul i-a mărturisit ce a făcut.

„Mi-a spus, i-a fost frică să-mi zică pe loc atunci. A recunoscut și a spus <mă jur pe ce vrei, că eu decât o singură dată, că m-a chemat ea să fac așa ceva>”, a declarat mama fetei abuzate.

Fata e încadrată în gradul II de handicap și până acum 3 luni a fost în grija unor asistenți maternali. Apoi a cerut să revină în casa părinților naturali. În timpul săptămânii locuia la internatul unei școli speciale, iar în weekend venea acasă la părinți.

„Cazul a fost închis, a încetat măsura în anul 2023, la cerere. Persoana în cauză a dorit să se întoarcă în familie”, a precizat Romeo Crețu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul suspectat de viol riscă până la 10 ani de închisoare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite