Mașină spulberată de un tren InterRegio. Șoferița a lăsat să treacă un tren și nu s-a mai asigurat

0
0

O șoferiță de 32 de ani s-ar fi asigurat doar dintr-o singură direcție la o trecere la nivel cu calea ferată, iar când a ajuns cu mașina pe calea ferată, din cealaltă direcție a fost lovită în plin de un alt tren.

Mașina a fost târâtă zeci de metri de tren FOTO ISU Vaslui
Mașina a fost târâtă zeci de metri de tren FOTO ISU Vaslui

O mașină a fost lovită de trenul InterRegio București – Iași în județul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe drumul județean DJ 244A, pe raza localității localității Gara Roșiești. 

Potrivit primelor informaţii, două trenuri au trecut aproape simultan, în aceeaşi direcţie, iar şoferiţa s-ar fi asigurat doar la unul dintre ele, fără să îl observe şi pe al doilea.

În acel moment, maşina în care se afla şoferiţa, o tânără în vârstă de 32 de ani, dar şi sora ei, în vârstă de 28 de ani, a fost spulberată de trenul Inter Regio Bucureşti-Iaşi şi târâtă pe calea ferată pe o distanţă de câteva zeci de metri. Au supraviețuit, însă, amândouă. 

Impactul a fost unul extrem de violent, iar martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat în urma impactului cu locomotiva trenului IR 1661, persoanele aflate în autovehicul fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Cele două victime au fost evaluate medical, au primit primul ajutor și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Niciunul dintre călători nu a necesitat îngrijiri medicale, asemenea și conductorul trenului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite