În sânii goi, o femeie s-a spălat fără inhibiţii la o ţâşnitoare din centrul Vasluiului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluianca a decis să se răcorească cu apa de la o ţâşnitoare Foto: captură video
Vasluianca a decis să se răcorească cu apa de la o ţâşnitoare Foto: captură video

Doborâtă de căldură, vasluianca a fost filmată când se dezbracă la bustul gol şi se răcoreşte cu apă de la o ţâşnitoare din centrul oraşului.

Canicula din ultimele zile îi determină pe mulţi români să recurgă la măsuri disperate pentru a se răcori. Este şi cazul unei vasluience, care a lăsat inhibiţiile la o parte şi s-a spălat cu apă rece de la o ţâşnitoare din centrul Vaslului, după ce în prealabil îşi descheiase bluza şi rămăsese la bustul gol.

Clientul unei terase din apropiere a filmat momentul şi a urcat filmuleţul pe reţelele de socializare, comentând amuzat ”Un duş rece în mijlocul oraşului”. Nu au întârziat să apară şi reacţiile celor care au vizionat imaginile.

“De la căldură se trage toată treaba! Cu 40 de grade resimţite de organism, mă mir că doamna nu a aruncat şi fusta de pe ea, ca să se azvârle, rebelă, direct în fântâna arteziană. Măcar dacă făcea asta, ştia una şi bună, iar răcorirea ar fi fost completă. Aşa, a făcut treaba doar pe jumătate. Păcat!”, a remarcat cu umor un bărbat care a urmărit filmarea.

Aerul condiţionat pe caniculă. Cum trebuie folosit pentru a nu-ţi dăuna

Prognoza meteo: Cât mai ţine valul de căldură tropicală. Unde lovesc furtunile

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite