FOTO VIDEO Doi basarabeni au încercat să scoată din ţară un Logan furat din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la cu ocazia unui controlul de frontieră un autoturism Dacia Logan care a fost furat din municipiul Bucureşti. Doi basarabeni intenţionau să scoată maşina din ţară pe o platformă

Bărbatul din Republica Moldova s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din România, conducând un autoturism marca Audi ce tracta pe o platformă un autoturism Dacia Logan, fiind însoţit de un tânăr, în vârstă de 25 ani, presupusul posesor al autoturismului tractat.
La controlul de frontieră poliţiştii au constat că există diferenţe între seria poansonată pe şasiu şi cea din computerul autoturismului, fapt pentru care au procedat la efectuarea unor verificări specifice. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind declarat furat de pe raza municipiului Bucureşti.
Poliţiştii de frontieră au informat lucrătorii Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti, instituţia care a documentat dosarul de furt. Autoturismul în valoare de 8.360 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.”, a declarat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Citeşte şi: 

Autocamion furat din Germania, descoperit de poliţişti la Albiţa

Peste 200 de pachete de ţigări ascunse într-un autocar care avea destinaţia Republica Moldova-Italia

Un basarabean a fost arestat preventiv după ce a fost prins cu droguri în lenjeria intimă, la Vama Albiţa
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite