Autocamion furat din Germania, descoperit de poliţişti la Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit, la controlul de frontieră,  un autocamion care figura ca fiind declarat furat din Germania.

Luni seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat un cetăţean din Republica Moldova pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Daf şi o semiremorcă.Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea seriei poansonată pe şasiul autocamionului poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat că vehicul figurează ca fiind furat în Germania.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că este angajat în calitate de conducător auto la o firmă din Republica. Moldova, desfăşurând activităţi de transport internaţional de mărfuri şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autocamionul este furat.”, a declarat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit conducâtorului auto dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt.

Autocamionul în valoare de 132.000 lei  şi semiremorca în valoare de 96.800 lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi: Un basarabean a fost arestat preventiv după ce a fost prins cu droguri în lenjeria intimă, la Vama Albiţa

 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite