Fostul şef al IPJ Arad a ajuns la comanda IPJ Vaslui, după mai multe luni de „incapacitate temporară de muncă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Tamas Marcu Foto Aradon
Ioan Tamas Marcu Foto Aradon

Comisarul şef Ioan Tamaş Marcu, fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Arad, a ajuns, într-un final, la comanda IPJ Vaslui la mai bine cinci luni de când a fost detaşat în această funcţie. Detaşarea sa ar urma să expire la sfârşitul lunii februarie.

Detaşarea intempestivă dintr-un colţ al ţării în altul l-a luat în surprindere pe ofiţerul arădean care a intrat în concedii medicale succesive astfel că timp de aproape jumătate de an, nu a mai ajuns la Vaslui. Pe fondul prelungirii concediilor medicale, începând cu luna octombrie, comisarul şef Ioan Marcu Tamaş şi-a pierdut capacitatea temporară de muncă.

Potrivit oficialilor IGPR, recent ofiţerului Tamaş i-a încetat incapacitatea de muncă astfel că de săptămâna trecută (4 februarie) acesta a preluat comanda IPJ Vaslui. 

Detaşarea lui Ioan Marcu Tamaş la Vaslui a fost dispusă la sfârşitul lunii august, anul trecut, pe o perioadă de şase luni, adică până la finalul lunii în curs.

„Începând cu data de 31.08.2020, domnul comisar- şef de poliţie Tamaş Ioan- Marcu a fost detaşat să exercite atribuţiile funcţiei de şef al inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, pe o perioadă de 6 luni. 

De asemenea, în perioada concediului pentru incapacitate temporară de muncă de care a beneficiat acesta, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a fost asigurată, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, din data de 13.10.2020, de către domnul Donosa Robert, împuternicit adjunct al şefului inspectoratului de poliţie II al I.P.J. Vaslui. 

În prezent, conducerea Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui este exercitată de către domnul comisar- şef de poliţie Tamaş Ioan- Marcu, acestuia încetându-i incapacitatea temporară de muncă”, au precizat oficialii Centrului de Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Vă mai recomandăm:

Poliţia Română renunţă la „omerta”. Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Nu s-a negociat aplicarea legii. Vasilescu: A fost o acţiune oficială cu rezultat bun

Reacţii dure după imaginile publicate de „Adevărul“ cu şefii din Poliţie şi Clanul Duduienilor: Slugărnicie! Să fie demişi!

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite