Elevi de gimnaziu cu sticla de ţuică la şcoală. Doi copii au intrat în comă alcoolică în timpul orelor de curs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat şi o fetiţă de 13 ani, ambii elevi în clasa a VII-a la şcoala din localitatea vasluiană Perieni, au fost luaţi cu ambulanţa de la ore după ce li s-a făcut rău de la alcool

Incidentul s-a petrecut astăzi, la prima oră. Cei doi elevi au băut în drum spre şcoală. Băiatul a luat de acasă o sticlă cu ţuică şi în drum spre şcoală au tras câte un gât. La puţin timpă ce au intrat în clasă li s-a făcut rău din cauza căldurii.

Fetiţa a început să vomite şi profesorul s-a alarmat. Imediat a fost anunţat directorul şcolii, apoi au sunat la 112 pentru a cere o ambulanţă. Profesorii nu şi-au dat seama iniţal de ce li s-a făcut rău elevilor.  Copiii au fost duşi la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad.

“Momentan sunt stabili. Au venit cu stare de beţie acută, fata fiind în stare mai avansată. Au răspuns favorabil tratamentului. Ambii copii au venit însoţiţi de aparţinători şi vor fi externaţi până deseară”, a spus, pentru “Adevărul”, Gabriela Daniş, directorul medical al spitalului bârlădean.

Cazul a fost anunţat şi la Inspectoratul Şcolar Judeţan Vaslui şi va fi demarată o anchetă.

“Nu ne face cinste un asemenea incident. E o şcoală bună, ne mândrim cu rezultatele elevilor. Atât fata, cât şi băiatul, provin din familii de oameni gospodari”, a declarat, pentru “Adevărul”, primarul comunei, Vasile Roşca.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite