Imagini cu un tir în flăcări după ce s-a izbit de o autoutilitară plină cu făină. Fumul gros a acoperit cerul VIDEO

0
Publicat:

Au apărut primele imagini cu tirul care a luat foc pe DN 25, între localitățile Movileni și Șendreni, județul Galați, după ce s-a izbit violent de o autoutilitară ce transporta saci cu făină. 

Polițiștii Serviciului Rutier Galați au stabilit că vineri, 2 iunie, un tânăr de 23 de ani, din Șendreni, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2B, spre Galați, s-a angajat în depășirea unui autovehicul care circula în fața sa. A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu partea lateral stânga a unui tir, ansamblu format dintr-un cap tractor și semiremorcă, care era condus de bărbat de 33 de ani, din Moinești, județul Bacău.

 În urma impactului a izbucnit un incendiu la nivelul capului tractor al camionului. La fața locului, pompierii ISU au intervenit cu trei autospeciale de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. 

„A ars în mari proporții autocamionul, care la sosirea echipajelor ardea generalizat. S-a solicitat sprijin către Primăria Șendreni în vederea trimiterii unui utilaj de tractare, pentru degajarea carosabilului”, a transmis ISU Galați.

Tirul a ars aproape în întregime FOTO: ISU Galați
Tirul a ars aproape în întregime FOTO: ISU Galați

Șoferul autoutilitarei a fost rănit ușor și a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate. Nu a rămas internat.

„La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a anunțat IPJ Galați.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri, timp de peste 40 de minute, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. 

Motorul unui tren de călători, în care se aflau 60 de persoane

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la motorul unui tren de persoane, între staţiile Piteşti şi Pârvu.

La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul Bradu şi Secţia Costeşti.

„S-au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor de către pompieri, la faţa locului fiind fumegaţie din zona compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile.

Nu au fost victime sau persoane care să necesite primul ajutor calificat, iar trenul a putut continua deplasarea către Gara Pârvu“ conform ISU Argeş.

Cei aproximativ 60 de călători au fost preluaţi ulterior de un alt tren.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafeţele elementelor fierbinţi din zona motorului, conform ISU Argeş.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite