Un biciclist a murit după ce a fost acroşat de o motocicletă condusă de un bărbat fără permis

0
Publicat:

Un biciclist în vârstă de 64 de ani, din localitatea Stejaru - Giurgiu, a decedat, vineri seară, după ce a fost acroşat de o motocicletă condusă de un bărbat fără permis, potrivit Agerpres.

Biciclist accidentat. FOTO Poliția Română
Biciclist accidentat. FOTO Poliția Română

Accidentul a avut loc pe DJ 411, între localităţile Singureni şi Crânguri.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani, din localitatea Crânguri, în timp ce conducea o motocicletă ar fi acroşat un biciclist, de 64 de ani, din localitatea Stejaru, judeţul Giurgiu. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul biciclistulu”, precizează IPJ Giurgiu.

Motociclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au confirmat că nu consumase alcool, însă în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul.

Polițiștii au deschis un dosar pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducere cu permisul necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar cercetările continuă.

Amintim că, în mai, două persoane au ajuns la spital, după un accident violent cu două mașini și o motocicletă în București.

Și tot luna trecută, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Turda a decedat după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp, pe drumul județean din localitatea Rimetea, județul Alba.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite