Tânăr înarmat cu o macetă şi un cuţit - prins de jandarmi la un loc de joacă din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:

Un tânăr de 19 ani înarmat cu o macetă lungă de un metru şi un cuţit de 30 de centimetri a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba la un loc de joacă din Drobeta Turnu Severin.

FOTO: Gazeta de Sud
FOTO: Gazeta de Sud

"O patrulă mixtă poliţist - jandarm a observat în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru. Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor asupra tânărului de 19 ani a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm. Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie, iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o staţie de livrare", a informat marţi Jandarmeria Română, citată de Agerpres. 

În acest caz s-au întocmit actele premergătoare pentru infracţiunea de "portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", urmând ca cercetările să fie continuate de organele competente, precizează sursa citată.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite