Jumătate de secol de învăţământ la Babadag. Şcoala „Constantin Brâncoveanu“ a împlinit 50 de ani de existenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta are o semnificaţie importantă pentru comunitatea din Babadag: şcoala gimnazială „Constantin Brâncoveanu“, de pe strada Heracleea, împlineşte 50 de ani de existenţă.

La deschiderea anului şcolar 2014-2015 de la şcoala „Constantin Brâncoveanu“ au participat, alături de colectivul şcolii, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, Prea Sfinţia Sa, Visarion, Episcopul Tulcii, inspectorul general Dumitru Damian, primarul Georgian Caraman.

„Anul acesta este anul Brâncoveanu“, a precizat Prea Sfinţia Sa, Visarion Bălţat, la inaugurare, insistând asupra semnificaţiei pe care o au sfinţii Brâncoveni pentru creştinătate.

„Este un moment deosebit pentru elevii acestei şcoli, pentru cadrele didactice, pentru tot cea ce înseamnă învăţământ în Babadag: în 2014 se împlinesc 50 de ani de existenţă a şcolii gimnaziale din Babadag. La acest moment aniversar, vreau să le urez profesorilor, elevilor, tuturor celor care activează în Şcoala Gimnazială  „Constantin Brâncoveanu“ mulţi ani înainte, cu multe succese şi cu rezultate pe măsura muncii dumneavoastră!“, le-a urat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, celor prezenţi la deschiderea anului şcolar.

Pe 15 septembrie, s-a dezvelit o placă omagială la unitatea de învăţământ.

La şcoala generală „Constantin Brâncoveanu“ din Babadag predau 30 de cadre didactice şi învaţă aproximativ 400 de elevi (de la preşcolari până la elevi de clasa a VIII-a).

Vă mai recomandăm:

FOTO Şamanii de clasa I. Elevii de la clasa Step by Step au început şcoala cu o poveste

FOTO Fără precedent. Liceul din Măcin, executat silit în timpul examenelor, de un fost învăţător


 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite