EXAMEN CAPACITATE 2014 TULCEA. Baremul de notare la testul de Limba Română de la Evaluarea Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baremul de notare la examenul de Limba Română de la Capacitate 2014 va fi publicat luni după-amiază, o dată cu publicarea subiectelor primite de elevi la prima probă de la examenul de Evaluare Naţională.

Luni, 23 iunie 2014, 1.658 de absolvenţi ai clasei a VIII-a vor susţine prima probă scrisă la Evaluarea Naţională, limba şi literatura română, iar miercuri, 25 iunie, va avea loc proba la matematică.

Subiectele la Limba Română de la examenul de Capacitate 2014, testare naţională care începe luni, vor fi rezolvate în direct la Adevărul Live, luni, de la ora 11.00.

Rezultatele vor fi afişate pe 27 iunie şi, tot în aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16.00-20.00. Contestaţiile vor fi rezolvate între 28 – 30 iunie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 1 iulie. Durata fiecărei probe scrise este de 120 de minute din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev.

Probele scrise pentru Evaluarea Naţională încep la ora 9.00, iar accesul elevilor în săli este permis, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfăşoară probele scrise.

În acest an, camerele de supraveghere video vor funcţiona în sălile de clasă din unităţile de învăţământ în care se desfăşoară probele, în sălile  în care se descarcă şi se multiplică subiectele, precum şi în sălile în care se preiau, se evaluează şi se depozitează lucrările scrise.

Vă mai recomandăm:

EXAMEN CAPACITATE 2014 Modele de subiecte la Limba Română. Ce au primit elevii la Evaluarea Naţională anul trecut, la simularea şi sesiunea specială 2014

EXAMEN CAPACITATE 2014. Subiectele la Limba Română la testul de Evaluare Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014 Luni, peste 166.000 elevi susţin proba de Limba Română la Evaluarea Naţională. Ce trebuie să ştie când intră în sală

EXAMEN CAPACITATE 2014. Baremul de notare la testul de Limba Română de la Evaluarea Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014. Rezolvarea subiectelor la Limba Română de la Evaluarea Naţională


 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite