A ajuns după gratii: minor acuzat de 13 furturi din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorul a fost identificat, la finalul săptămânii trecute, pe faleza municipiului Tulcea: avea la el un cuţit, astfel că poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Dar deţinerea unui cuţit (armă albă) nu era cea mai mare problemă pe care o avea minorul cu legea. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului au aflat că minorul de 17 ani este principalul suspect într-un furt din locuinţă: biatul a sustrast 70 de lei dintr-o casă de pe strada Dochiei, din municipiul Tulcea.

Cercetările au fost extinse, iar numărul acuzaţiilor a crescut simţitor. După cum au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, minorul de 17 ani ar putea fi vinovat de alte 12 furturi din locuinţe, toate comise pe raza municipiului Tulcea, toare în luna septembrie 2013.

La finalul lunii trecute, suspectul a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 19 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Minorul a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.       

Mai citiţi şi:

Minor recidivist, în închisoare pentru furt calificat

Minor arestat la Măcin: este acuzat de furt, tentativă de furt, distrugere prin incendiere şi lovire şi alte violenţe

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite