Minor arestat la Măcin: este acuzat de furt, tentativă de furt, distrugere prin incendiere şi lovire şi alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul
În arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul

Faptele au fost comise în ultimul an pe raza localităţii Peceneaga. Luni magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin au propus arestarea preventivă a minorului.

Judecătoria a emis pe numele lui Constantin Toma (17 ani) un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, la care s-a înregistrat recurs. Marţi Tribunalul Tulcea urma să se pronunţe în dosarul minorului de 17 ani: instanţa de recurs a decis că Toma va rămâne după gratii.

Conform celor declarate de reprezentanţii Parchetului Măcin, adolescentul este acuzat de furt, tentativă de furt, distrugere prin incendiere şi o infracţiune de lovire şi alte violenţe, comisă împotriva bunicilor săi.

„În noaptea de 6 spre 7 august, minorul i-a agresat fizic pe bunicii săi din  Peceneaga şi le-a incendiat locuinţa (au fost distruse prin ardere bunuri din două camere şi o magazie). Minorul este cercetat şi pentru un număr de trei furturi din locuinţe din Peceneaga, prejudiciul fiind de 4.000 lei“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Mai citiţi şi:

Minor în arest: Băiatul era implicat în tâlhăria de la Luncaviţa

Doi minori au tâlhărit un băiat de 15 ani. Ce acuzaţii li se mai aduc

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite