1 Decembrie pe un hotel plutitor în Delta Dunării. Locul unde peștele se mănâncă cu dichis

0
0

Pentru românii care doresc să stea departe de aglomerația de pe Valea Prahovei și să petreacă 1 Decembrie în liniște pot opta pentru o vacanță în Delta Dunării, pe un hotel plutitor.

Peisaj de iarnă în deltă FOTO ARBDD
Peisaj de iarnă în deltă FOTO ARBDD

Hotelurile plutitoare din Delta Dunării oferă o altfel de vacanță turiștilor de 1 Decembrie: o experiență unică la începutul iernii. Și prețurile sunt pe măsură. Un hotel plutitor poate fi închiriat pe noapte în schimbul sumei de 1.800 de lei.

Un sejur de trei zile în Delta Dunării în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie costă 470 lei la pensiunea Regina Deltei, situată pe malul drept al Brațului Sfântu Gheorghe. Oferta de Sfântul Andrei și 1 Decembrie este valabila pentru un grup de minimum 6 adulți și maximum 13 adulți.

Doar în Delta Dunării, borșul pescăresc este cu dichis. Preparatul tradițional este făcut tradițional, pe pirostrie, în fața turiștilor. Peștele se scoate pe un platou și se mănâncă alături de o pastă de mujdei. La final, se mănâncă și zeama în care a fiert.

Ce poți face iarna în deltă

Cei care aleg să petreacă româneşte în Delta Dunării pot opta între activităţi în interior: proiecţii de film în sălile de cinema, saună, masaj, biliard, tenis de masa, darts, jocuri de societate, fussball, air-hockey, cât şi afară: plimbări cu barca pe lacuri şi canale spre Gârla Turcească, Caraorman, Letea, Sulina, salba lacurilor din nord, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta sau pe ţărm, la vărsarea Dunării în Marea Neagră.

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri