Tâlhar dat în urmărire națională, prins pentru că asculta muzică prea tare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din județul Prahova, dat în urmărire națională pentru executarea unei pedepse de patru ani închisoare pentru complicitate la tâlhărie, a fost prins la Timișoara pentru că asculta muzică la un nivel ridicat, pe stradă.

Condamnatul asculta muzică pe străzile Timișoarei FOTO Jandarmeria Română
Condamnatul asculta muzică pe străzile Timișoarei FOTO Jandarmeria Română

Potrivit jandarmilor, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în jurul orei 2.30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflați în patrulare în Timișoara, au identificat pe stradă o persoană care figura ca fiind urmărită național pentru tâlhărie.

Urmăritul le-a atras atenția jandarmilor pentru că asculta muzică pe o boxă portabilă.

„Un grup de patru bărbați a furat startul distracției de Revelion, astfel că petreceau pe stradă, ascultând muzică la nivel ridicat, cu ajutorul unei boxe portabile. Tinerii au fost opriți de echipajul de jandarmi care patrula în zonă, iar la legitimarea acestora, jandarmii au depistat un bărbat de 25 de ani pe numele căruia era emis un mandat de urmărire națională”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

Potrivit Jandarmeriei, tânărul, cu domiciliul în județul Prahova, avea de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, faptă săvârșită în vara anului 2020.

„Jandarmii au întocmit documentele necesare predării persoanei urmărite către organele competente, pentru luarea măsurilor legale”, a mai transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite