Politehnica lui Paul Codrea a pierdut acasă în barajul de promovarea în Liga a 2-a. Victorie clară pentru vecinii de la Ghiroda VIDEO

0
Publicat:

Echipa de fotbal Politehnica Timișoara, susținută de suporterii alb-violeți, speră să revină în Liga a 2-a a fotbalului românesc, însă în primul de baraj pentru promovare l-au pierdut pe teren propriu.

Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both
Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both

Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a jucat, marți, 22 mai, în prima manșă a turului 1 din barajul de promovare în Liga a II-a. Adversar a fost conjudețeana CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, echipa de pe locul 1 în seria a VII-a.  

Stadionul Electrica a fost plin, suporterii alb-violeți de la tribuna a 2-a și-au încurajat favoriții tot meciul, însă pe teren echipa din Ghiroda, comună periurbană de lângă Timișoara, s-a dovedit mai bună. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul prin 53 prin Buțu. Al doilea gol al meciului a căzut în minutul 87, marcator fiind Jichici. 

Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both
Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both

Echipa pregătită de Paul Codrea va avea o misiune dificilă în deplasarea de la Ghiroda, meciul retur fiind programat sâmbătă, de la ora 17.30. 

Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both
Poli-Ghiroda FOTO Ștefan Both

Primele două locuri din fiecare serie a Ligii a III-a s-au calificat pentru barajul de promovare în Liga a II-a. La acest baraj, seria a VIII-a se împerechează cu seria a VII-a, în care aceste poziții au fost ocupate de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, respectiv de CSO Filiaşi.  

La baraj se va juca încrucișat, locul 1 dintr-o serie cu locul 2 din cealaltă, și invers, iar echipele calificate vor evolua într-o ”finală” care va stabili formația promovată în eșalonul secund.  

Ambele tururi de baraj se vor disputa în manșă dublă. Pentru turul 1, perechile, pe ruta seriilor VI-VIII, sunt Politehnica Timișoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii și CSO Filiaşi – FC Bihor.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite