Microbuz cu suporteri dinamovişti, atacat la Lugoj, de mascaţi cu bate şi pietre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul bucureştenilor în benzinărie din Lugoj Foto:digi25.ro
Microbuzul bucureştenilor în benzinărie din Lugoj Foto:digi25.ro

Cei 25 de suporteri dinamovişti s-au oprit într-o benzinărie din Lugoj, unde microbuzul cu care călătoreau a fost atacat de persoane rămase necunoscute.

Suporterii echipei Dinamo, care se îndreptau spre casă cu un microbuz, după meciul de la Timişoara, cu ACS Poli, s-au oprit într-o benzinărie din Lugoj. 

În timp ce bucureştenii îşi cumăpărau provizii pentru călătoria spre casă, microbuzul aflat în parcarea benzinăriei a fost atacat de un grup de persoane mascate. 

După declaraţiile fanilor, în jur de 20-30 de persoane, cu cagule pe faţă şi înarmate cu bâte şi pietre, au vandalizat vehiculul. 
 

“Ne-am oprit în benzinărie şi, în timp ce eram la cafea, atât am auzit că suntem atacaţi. Am văzut pe geam pe unii care erau dezbrăcaţi, cu cagule pe cap şi cu bâte. Era cineva în microbuz, dar nu a păţit nimeni nimic. Câtea zgârieturi de la cioburi”, a spus unul din fanii dinamovişti, pentru Digi24.

Totul a durat câteva minute. Geamurile microbuzului au fost făcute ţăndări. Până la sosirea poliţiei, atacatorii s-au făcut nevăzuţi. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere, cu autori necunoscuţi, însă vor analiza şi imaginile de pe camerele de luat vederi din benzinărie.

 
Citiţi şi:

ACS Poli Timişoara - Dinamo 2-0 / Poli sau nu, echipa lui Velcea a demolat-o pe Dinamo, în primul meci al sezonului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite