ACS Poli Timişoara - Dinamo 2-0 / Mulţescu acuză marketingul, Dinu îl face praf pe francezul adus de la Severin: "E bun în filme, dar aici e fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu are, de fiecare dată, "cuvintele la el". FOTO: Adevarul
Cornel Dinu are, de fiecare dată, "cuvintele la el". FOTO: Adevarul

Primul meci al noului sezon, ACS Poli Timişoara - Dinamo, scor 2-0, a adus faţă în faţă o echipă care arată bine, deşi nu şi-a găsit încă identitatea locala şi una care e în picaj de câţiva ani. Administratorul delegat Cornel Dinu n-a fost impresionat deloc de evoluţia lui Joel Thomas, noul vârf al lui Dinamo.

Dinamo şi-a lăsat golgheterul să plece şi l-a vândut pe Nica şi s-a întârit cu jucători de la retrogradata Severin. Aşa că rezultatul de la Timişoara n-ar trebui să surprindă.

Gigi Mulţescu a acuzat prestaţia propriei echipe pe "Dan Păltinişanu", dar şi acţiunile de marketing ale clubului, din ultimele zile, care i-ar fi scos din ritmul de pregătire pe jucători.  

"N-au mers multe, n-am avut ritm, n-am avut dinamică, n-am avut prospeţime. Am încercat noi să fim ofensivi, dar n-am avut nimic. Am schimbat la pauză, primele 10-15 minute din repriza a doua am început bine, dar dacă n-am avut precizie. Sunt îngrijorat că n-am fost proaspeţi. În ultimele două zile din cantonament au mai fost speciale, cu multe prezentări, cu multe festivităţi, cu multe reclame. Eu am crezut că vor trece peste oboseala asta, dar m-am înşelat. A fost o surpriză plăcută pentru mine Poli, au fost mai buni, mai precişi, mai rapizi", a declarat Gigi Mulţescu, la Dolce Sport.

Şi Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a acuzat prestaţia echipei. "Nu mă mai surprinde nimic. Jocul lui Dinamo te poate duce cu gîndul că ai nevoie de un neurochirurg. N-am văzut momente de siguranţă în construcţie şi foartă multă labilitate în defensivă. O echipă modestă a dominat Dinamo", a spus Cornel Dinu, la Digi Sport 1.

"Procurorul" a caracterizat în stilu-i caracteristic evoluaţia lui Joel Thomas (26 de ani), atacantul francez adus de Dinamo în această vară, de la retrogradata Severin: "E un atacant exotic, îmi aduce aminte de nişte prieteni care lucrează în fel de fel de afaceri. Să dea Dumnezeu să reuşească, dar eu rămân fără replică. Nu-mi inspiră siguranţă în ofensivă. E simpatic, arată binişor dacă e un film celebru, dar aici e vorba de fotbal"!

Dinamo a pierdut cu 2-0, la Timşoara, în faţa lui ACS Poli, în meciul de debut al sezonului 2013-2014. 

Citeşte şi 

COMENTARIUL LIVE TEXT ACS Poli Timişoara - Dinamo 2-0

VIDEO ACS Poli Timişoara - Dinamo 2-0 / Revelaţia Bărbuţ, noul "Torje", gol fabulos după o cursă de 60 de metri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite