EVAZIUNE Fiscul a fost ţepuit cu un milion de lei la turneele de poker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O timişoreancă de 52 de ani din Timişoara este acuzată că a organizat turnee de poker în urma cărora nu a plătit impozitele către stat, aducând bugetului de stat un prejudiciu de peste un milion de lei.

Proprietarii cazinoului care funcționa ilegal sunt cercetați pentru evaziune

Al doilea cazino care funcționa ilegal la Oradea a fost descoperit de polițiști

Doi tineri din Oradea au câștigat 24.000 de lei, în două luni, din turnee ilegale de poker

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Timiş, D.B.E, în calitate de administrator al unei firme specializate a organizat mai multe turnee de poker, cu ocazia cărora nu a înregistrat suma de 385.000 de lei provenită din taxa de înscriere a participanţilor. Sumele erau destinare premierii jucătorilor, iar neînregistrarea sumelor a adus un prejudiciu de aproape 20.000 de lei. „Totodată, nu a înregistrat în mod corect în contabilitatea societăţii câştigurile realizate din activitatea de jocuri de noroc, astfel încât nu au fost evidenţiate şi impozitate premii în sumă de 68.000 de euro, ceea ce a produs un prejudiciu de 66.160 de lei la bugetul de stat”, arată comunicatul Poliţiei Timiş.

Poliţiştii au mai constatat că timp de un an de zile, firma administrată de D.B.E. „nu a calculat, reţinut şi vărsat impozitul aferent veniturilor din jocuri de noroc ăentru câştigurile obţinute de diferite persoane fizice, producând un prejudiciu de 1.079.763 de lei la bugetul de stat”. Anchetatorii continuă cercetările pentru recuperarea banilor.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite