Dominic Fritz, despre Cătălin Drulă, preşedinte interimar USR: „A dovedit că are curaj, fermitate şi mai ales rezultate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dominic Fritz şi Cătălin Drulă FOTO Facebook/Dominic Fritz
Dominic Fritz şi Cătălin Drulă FOTO Facebook/Dominic Fritz

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, a transmis un mesaj pe Facebook după ce colegul său Cătălin Drulă, a devenit preşedinte interimar al USR.

Dominic Fritz, primarul USR-ist al Timişoarei, a postat un mesaj pe Facebook după ce Cătălin Drulă a devenit preşedinte interimar al USR. 

„Cătălin Drulă, cel mai bun ministru al Transporturilor şi deputat de Timiş, este preşedinte interimar al USR. A dovedit că are curaj, fermitate şi mai ales rezultate. Nu s-a lăsat intimidat de mafia sindicală de la metroul bucureştean. Nu a cedat presiunilor foştilor parteneri de guvernare pentru numiri politice de unde şi-a atras reputaţia de “drulău”. 

A recrutat profesionişti şi, împreună cu ei, a mişcat proiectele şi şantierele abandonate. A susţinut cu succes în faţa Comisiei Europene finanţarea infrastructurii româneşti, încă subdezvoltată. Ne-a arătat că determinarea mişcă lucrurile”, a transmis Dominic Fritz. 


Primarul Timişoarei a ţinut să sublinieze că este prieten şi cu Dacian Cioloş, care a deschis în USR o dezbatere necesară despre direcţia pe care partidul pe care o va continua. 

„Suntem astăzi şi în opoziţie, dar avem şi primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni care administrează comunităţi. USR are o şansă să demonstreze că poate produce schimbări la nivel local, în ciuda rezistenţei unor reţele de interese care au stăpânit ani la rândul. Aşa cum a făcut Cătălin la Ministerul Transportului. Am încredere că va duce şi USR pe drumul cel bun”, a transmis Dominic Fritz. 



Vă mai recomandăm să citiţi:

Frigul din spitalele şi şcolile de la Timişoara, încă o dovadă că România este un stat impotent, eşuat
 

Dominic Fritz câştigă o primă bătălie cu sindicatul din Primăria Timişoara: „Nu mă voi lăsa intimidat!”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite