Bătaie între două grupări de romi, în zona ultracentrală a Timişoarei. Încăierearea a fost filmată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane au fost reţinute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice FOTO Camera de supraveghere
Patru persoane au fost reţinute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice FOTO Camera de supraveghere

Trei persoane au fost reţinute după un scandal izbucnit între mai mulţi romi, în apropierea unor terase din zona ultracentrală a Timişoarei. Poliţiştii fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Timişorenii şi turiştii care s-au aflat vineri seara în Piaţa Victoriei din Timişoara au fost martorii unui imens scandal izbucnit între două grupări de romi. Potrivit Poliţiei Timiş, în urma scandalului mai multe persoane au fost duse la audieri, iar în urma anchetei patru dintre cei implicaţi în bătaia de stradă au fost reţinuţi.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a izbucnit un conflict între zece persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 42 de ani, respectiv şase bărbaţi şi patru femei. Cele zece persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi, în vârstă de 29, 31 şi 32 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

În urmă cu un an, în aceeaşi zonă, a avut loc o bătaie similară, care i-a îngrozit pe martori. După un schimb de replici între două familii de rromi aflaţi pe o terasă de lângă restaurantul McDonald's din centrul Timişoarei au început să zboare scaunele, s-au spart sticle şi pahare. Şi atunci, Poliţia a deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Două femei s-au bătut într-un restaurant din centrul Timişoarei. Una a ajuns la spital după a fost lovită cu o sticlă în cap

Bătaie cu scaune pe o terasă de lângă restaurantul McDonald’s din centrul Timişoarei VIDEO

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite