Două femei s-au bătut într-un restaurant din centrul Timişoarei. Una a ajuns la spital după a fost lovită cu o sticlă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Împotriva femeii de 34 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea şi alte violenţe” şi „ameninţare”, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Poliţiştii de la Secţia 1 au fost sesizaţi noaptea trecută de producerea unui scandal într-un restaurant din centrul Timişoarei. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au sesizat că au de-a face cu două femeie, care s-au luat la bătaie. Din verificările efectuate a reieşit faptul că o femeie, de 34 de ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit cu o sticlă o femeie de 26 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Cealaltă femeie a fost condusa la sediul poliţiei pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. .

Astăzi, împotriva femeii de 34 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea şi alte violenţe” şi „ameninţare”, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Martorii afirmă că bătaia între cele două femei ar fi pornit pentru un bărbat.
 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite