Bărbat împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare neautorizată

0
Publicat:

Polițiștii au fost sesizați luni, 2 ianuarie 2023, că în apropierea localității Crivina, din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Vânătoarea poate să fie periculoasă FOTO Shutterstock
Vânătoarea poate să fie periculoasă FOTO Shutterstock

Polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Crivina, din județul Timiș, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localității Crivina, a fost împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare. Din nefericire vânătorul împușcat a murit.

La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați nu dețineau permise de port armă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Mai multe tragedii de acest gen au avut loc și anul trecut pe fondurile de vânătoare din Timiș, Caraș-Severin și Arad.

La Petroman a fost împușcat din greșeală un bărbat de 36 de ani, care participa la eveniment în calitate de candidat pentru obţinerea permisului de membru vânător.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, glonţul lovindu-l în braţul drept. Din fericire, de această dată vânătorul a avut noroc. 

Pe raza localității Livezile, un alt vânător a fost împuşcat accidental în piept şi a decedat. Incidentul s-a petrecut în timpul unei partide de vânătoare autorizate. 

La o altă partidă de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împuşcat din greşeală, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Şicula, care lua parte la aceeaşi vânătoare.

Vânătorul a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite medicii nu au putut să-i salveze viaţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite