Fiul șefului Poliției Locale din Agigea a fost împușcat accidental. Procurorii au declanșat ancheta

0
Publicat:

Anchetatorii fac cercetări sub suspiciunea comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

Tânărul de 36 de ani a fost împușcat accidental de un coleg de vânătoare FOTO arhivă Adevărul
Tânărul de 36 de ani a fost împușcat accidental de un coleg de vânătoare FOTO arhivă Adevărul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a deschis dosar penal în cazul uciderii lui Traian Bureța, un tânăr de 36 de ani, fiul șefului Poliției Locale din Agigea, județul Constanța.

Se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

„S-a reţinut că, la data de 05.11.2022, în jurul orei 9,30, o persoană a fost împuşcată accidental, în timp ce participa la o partidă de vânătoare neorganizată, pe raza comunei Andreiaşu de Jos, în fondul de vânătoare nr. 42 Andreiaşu, punctul Cenaru, judeţul Vrancea”, au stabilit anchetatorii.

Procurorii fac cercetări atât cu privire la faptă (in rem), cât și cu privire la mai multe persoane (in personam). 

„Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au precizat că persoanele aflate la vânătoare ar fi avut autorizație pentru data de 6 noiembrie 2022, adică pentru duminică și nu pentru sâmbătă. Printre vânători se aflau trei din alt județ, inclusiv victima. Din câte se pare, victima ar fi fost împușcată chiar de unul dintre prietenii lui cu care a venit în Vrancea. Mai mult decât atât, după ce a fost împușcat, bărbatul ar fi fost transportat câțiva kilometri de cei cu care se afla la vânătoare, probabil din dorința de a-l aduce mai aproape de locul unde urma să fie preluat de Ambulanță. Autorizația de vânătoare ar fi fost emisă pentru mistreț”, scrie  Monitorul de Vrancea,

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri