Un vânător a fost împuşcat accidental. A murit la spital din cauza rănilor suferite

0
0
FOTO arhivă Shutterstock
FOTO arhivă Shutterstock

Un nou incident tragic la o partidă de vânătoare desfăşurată legal. De această dată a murit un vânător din judeţul Arad.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, incidentul a avut loc în seara de sâmbătă, 19 februarie, nu departe de oraşul Chişineu-Criş. În cadrul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împuşcat din greşeală, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Şicula, care lua parte la aceeaşi vânătoare.  

Vânătorul a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite medicii nu au putut să-i salveze viaţa. 

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş. 

În urmă cu o săptămâna, un incident asemănător s-a petrecut la o vânătoare organizată pe raza localităţii Livezile din judeţul Timiş. Un bărbat a fost împuşcat accidental în piept. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă, medicii făcând eforturi să îl resusciteze pe bărbat, a cărui stare este gravă. 

În urma incidentului, bărbatul a decedat.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Incident grav la o vânătoare din Timiş. Un tânăr de 36 de ani a murit împuşcat în piept, din greşeală

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite