Încă un vânător nimerit de glonţ, în Timiş. De data asta a scăpat cu viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trasul cu puşca nu e pentru oricine FOTO arhivă
Trasul cu puşca nu e pentru oricine FOTO arhivă

La Petroman (judeţul Timiş) a fost organizată o partidă de vânătoare, unde a fost împuşcat din greşeală un bărbat de 36 de ani, care participa la eveniment în calitate de candidat pentru obţinerea permisului de membru vânător.

În urmă cu o săptămână, pe raza localităţii Livezile un bărbat a fost împuşcat accidental în piept şi a decedat. Ieri seara, 19 februarie, nu departe de oraşul Chişineu-Criş din judeţul Arad, în cadrul unei partide de vânătoare autorizate, a murit un alt vânător, după ce a fost nimerit de un glonţ trans de un coleg. 

Duminică, 20 februarie, poliţiştii oraşului Ciacova (judeţul Timiş) au fost anunţaţi de un nou incident pe un fond de vânătoare. 

Mai exact, la Petroman a fost organizată o partidă de vânătoare, unde a fost împuşcat din greşeală un bărbat de 36 de ani, care participa la eveniment în calitate de candidat pentru obţinerea permisului de membru vânător. 

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, glonţul lovindu-l în braţul drept. Din fericire, de această dată vânătorul a avut noroc. 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un vânător a fost împuşcat accidental. A murit la spital din cauza rănilor suferite

Incident grav la o vânătoare din Timiş. Un tânăr de 36 de ani a murit împuşcat în piept, din greşeală

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite