Aterizare de urgenţă la Timişoara. Unui copil i s-a făcut rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursa Bucureşti - Pisa a aterizat de urgenţă la Timişoara. FOTO: Arhivă
Cursa Bucureşti - Pisa a aterizat de urgenţă la Timişoara. FOTO: Arhivă

Avionul a decolat de la Bucureşti spre Italia, iar la scurt timp după decolare, unuia dintre pasageri, un copil în vârstă de nouă luni, i s-a făcut rău. Piloţii au cerut permisiunea de a ateriza de urgenţă la Timişoara.

Pe Aeroportul „Traian Vuia“, aeronava a fost aşteptată de o ambulanţă, iar fetiţa a fost dus la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu“ din Timişoara, împreună cu părinţii săi, pentru investigaţii. Se pare că micuţa avea dificultăţi de respiraţie.

"Copilul a fost în insuficienţă respiratorie acută, cauzată de o malformaţie cardiacă. Nu ar fi avut indicaţie de zbor, s-a decompresat în avion. Starea i s-a mai stabilizat în prezent", a spus Iancu Leonida, şeful Serviciului de Ambulanţă Timiş, citat de Opinia Timişoarei. Bebluşul este în stare critică. Micuţa era dusă de părinţi în Italia, pentru o operaţie pe inimă, şi va fi internată la secţia de Cardiologie de la Spitalul de Copii.

După oprirea neprogramată la Timişoara, aeronava şi-a reluat zborul spre Italia şi a ajuns la destinaţie cu câteva zeci de minute întârziere.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite