Alin Nica este noul preşedinte al PNL Timiş. Aripa “Câţu” a câştigat lejer alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Nica
Alin Nica

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a fost ales astăzi, preşedinte al PNL Timiş, cu 579 voturi (73% din voturile valabil exprimate).

Alin Nica a câştigat alegerile interne pentru filiala PNL Timiş. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a fost votat de 579 de persoane, adică 73% din voturile valabil exprimate. Contracandidatul său, primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, a obţinut 221 voturi. Un număr de 10 buletine de vot au fost anulate. 

Deputatul Claudiu Chira s-a retras din cursă chiar în ziua alegerilor. 

“Un nou drum s-a deschis astăzi pentru PNL Timiş. Alături de primarii din judeţ, de organizaţia Timişoara, de colegii din Consiliul Judeţean dar, mai ales, alături de membrii PNL care ne-au susţinut atunci când ne-a fost greu, începem construcţia liberală bazată pe decenţă, proiecte pentru cetăţeni şi respect faţă de adevăratele valori”, a transmis Alin Nica. 

Noul preşedinte PNL Timiş a mulţumit celor care i-au acordat votul şi încrederea, cu menţiunea că îi va face să fie mândri de PNL Timiş. 

“Doar cuvinte de mulţumire am şi pentru organizatorii şi voluntarii conferinţei de alegeri judeţene, pentru oamenii din sală, pentru cei care în ultimele săptămâni au salvat PNL Timişoara şi PNL Timiş din mâinile unor impostori.  

Am spus-o pe scenă şi o repet aici, în scris: sunt adeptul unităţii în organizaţie, oricine se regăseşte în modul curat de a face politică este primit în echipa câştigătoare, mai puţin cei care au făcut rău deliberat şi cei care au folosit sau au încurajat violenţa.  

De astăzi, PNL Timiş se desprinde de acea parte a trecutului recent care nu îi face cinste şi deschide porţile pentru cei dornici să construiască în jurul unor idei, proiecte şi echipe oneste.  

Vom avea mult de lucru dar privesc cu optimism înainte deoarece ştiu ce oameni am lângă mine şi pot garanta că vor servi comunitatea, nu interesele de gaşcă”, a mai spus Nica. 

I-a felicitat şi pe cei care au fost aleşi în funcţii de conducere şi în Biroul Permanent Judeţean. 

“Lor li se vor alătura alţi colegi, la fel de buni, într-o extindere menită să asigure o mai bună reprezentativitate. Cred în luarea deciziilor prin consultare şi am convingerea că formula în care conducem împreună organizaţia ne va aduce succesul în 2024”, a încheiat Alin Nica. 

Vă mai recomandăm:

Reacţia lui Nicolae Robu la declaraţiile „de mojic” ale lui Alin Nica: „Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită” 

Nica, înainte de alegerile din PNL Timiş: „Noi nu construim un partid de interlopi. Robu îi poate recupera în proiectul lui dubios de a redeveni primar”

Rezultatul alegerilor cu scandal din PNL Timişoara. „Gruparea bătăuşilor”, învinsă de „gruparea hoţilor” VIDEO

Circul continuă în PNL Timiş. A doua tură de alegeri cu îmbrânceli şi intervenţia Poliţiei FOTO VIDEO

Circ ca la uşa cortului la alegerile PNL Timişoara. Persoane care nu aveau drept de vot au forţat intrarea în sală. „Scandal ca pe vremuri în PRM”
 

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite